CELEBRITIES

H Shannen Doherty μιλάει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο


The Jennettes

20 Αυγούστου 2019

H Shannen Doherty μιλάει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Όταν διάσημοι ηθοποιοί μιλούν ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχουν περάσει πάντα είναι ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πρόβλημα υγείας και μας περιγράφουν πώς το ξεπέρασαν. Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η αγαπημένη Shannen Doherty –γνωστή μέσα από την σειρά  Beverly Hills 90210 - μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Με αφορμή την πολυσυζητημένη επιστροφή της στην σειρά η ηθοποιός που τα προηγούμενα χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο δίνοντας όπως η ίδια αναφέρει μια πολύ σκληρή μάχη, σήμερα στέκεται μπροστά στην κάμερα και περιγράφει το πως διαχειρίστηκε την περιπέτεια της υγείας της.Χαρακτηριστικά δηλώνει: «Ο καρκίνος μας ένωσε, μας έκανε ακόμα πιο σταθερούς με τον σύζυγό μου» που είναι μαζί από 2011.

«Δεν λέω πως ο γάμος μας δεν πήγαινε καλά πιο πριν, αλλά ο πόνος που περάσαμε μας άλλαξε. Παλιά είχαμε μία διαφωνία και αντί να την λύσουμε απλά δεν μιλούσαμε για μερικές ημέρες.»

Φυσικά δεν παραλείπει να πει πόσο εκτιμάει την ζωή και πόσο τυχερή νιώθει που τα κατάφερε.

Δείτε το video της συνέντευξης:

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.