CELEBRITIES

O Dwayne Johnson παντρεύτηκε την αγαπημένη του Lauren Hashian


The Jennettes

20 Αυγούστου 2019

O Dwayne Johnson παντρεύτηκε την αγαπημένη του Lauren Hashian

Ο ηθοποιός Dwayne Johnson, γνωστός και ως “Rock”, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Lauren Hashian στη Χαβάη στις 18 Αυγούστου. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006, όπου η Hashian γνώρισε τον “Rock” στα γυρίσματα της ταινίας “Τhe Game Plan”. Μέσα σε αυτά τα ευτυχισμένα χρόνια, απέκτησαν δύο κόρες, την Jasmine που είναι τριών ετών και την Tia που είναι ενός έτους.

Μάλιστα πολλοί δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν σε αρκετές συνεντεύξεις αν παντρεύτηκε την Lauren Hashian, επειδή την αποκαλούσε γυναίκα του και τότε δήλωνε πως δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες.

Πλέον όμως το αγαπημένο ζευγάρι είναι παντρεμένο και δημοσίευσε και φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που επιβεβαιώνουν το ευχάριστο γεγονός. Ο Johnsοn επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία που δείχνει πως ο γάμος τους ήταν ένα πραγματικό παραμύθι.

Όπως ήταν φυσικό οι fans του αγαπημένου ηθοποιού και πολλοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού δεν σταμάτησαν να τους εύχονται να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.