CELEBRITIES

Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο Matrix 4 μετά από 20 χρόνια


21 Αυγούστου 2019

Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο Matrix 4 μετά από 20 χρόνια

Είκοσι χρόνια μετά το πρώτο Matrix, ο Keanu Reeves επιστρέφει ως «Νίο» για την τέταρτη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας Matrix 4.  

Μια από τις δημιουργούς της ταινίας που θα υπογράφει το σενάριο, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της τέταρτης συνέχειας δήλωσε πως πολλά από τα θέματα του πρώτου Matrix είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η πρώτη ταινία βγήκε στις αίθουσες το 1999 και περιέγραφε ένα μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι το Matrix, μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας, με την υποχρεωτική σύνδεση του στο Matrix μέσω μοσχευμάτων.

Η ταινία γνώρισε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε ακολούθησαν δυο ακόμη, το The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions. Μάλιστα, η τρίτη συνέχειά της ήταν η πρώτη ταινία στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου που βγήκε στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα και ώρα. 

Δείτε στη gallery: Οι ηθοποιοί που ντουμπλάρουν τους stars

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.