CELEBRITIES

Η Miley Curys μίλησε ανοιχτά για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον Liam Hemsworth


The Jennettes

23 Αυγούστου 2019

Η Miley Curys μίλησε ανοιχτά για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον Liam Hemsworth

H Miley Curys μίλησε επιτέλους ανοιχτά για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Liam Hemsworth. Σε μια σειρά από tweets το απόγευμα της Πέμπτης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις φήμες ότι απάτησε τον Liam με την Kaitlynn Carter.

"Αποδέχομαι ότι η ζωή που έχω διαλέξει σημαίνει ότι πρέπει να παραμένω εντελώς ανοιχτή και ειλικρινής με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ, και το κοινό, σε κάθε περίπτωση", ξεκίνησε να λέει. "Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχτώ είναι το να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω κάνει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω", συνέχισε.

Στη συνέχεια, η 27χρονη Miley παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει party animal ως έφηβη και για τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 της, ότι έχει πειραματιστεί με ναρκωτικά κι έχει απατήσει σε προηγούμενες σχέσεις της.

"Η αλήθεια είναι ότι από όταν τα ξαναβρήκα με τον Liam, το εννοούσα, και ήμουν πιστή", πρόσθεσε. "Δεν υπάρχουν μυστικά να αποκαλυφθούν εδώ. Έμαθα από κάθε εμπειρία της ζωής μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να είμαι, είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστα΄στα μάτια σας, αλλά στην τελική, ΜΕΓΑΛΩΣΑ. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας της απιστίας. Εγώ κι ο Liam είμαστε μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Το έχω ξαναπεί και συνεχίζει να ισχύει: Αγαπώ τον Liam και πάντα θα τον αγαπώ"

Η τραγουδίστρια έκλεισε τον μονόλογό της εξηγώντας ότι αποφάσισε να κάνει μια υγιή επιλογή για τον εαυτό της και να αφήσει την προηγούμενη ζωή της πίσω της. "Είμαι όσο πιο υγιής και χαρούμενη έχω υπάρξει εδώ και καιρό. Μπορείτε να πείτε για εμένα ότι χορεύω προκλητικά, καπνίζω χόρτο και μιλάω άσχημα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα. Είμαι περήφανη που μπορώ να πω ότι είμαι απλώς σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό στο οποίο βρισκόμουν όταν ήμουν μικρότερη".

H Μiley κι ο Liam βρισκόντουσαν σε σχέση με διαλείμματα για δέκα χρόνια περίπου πριν παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2018. Ο Liam δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον χωρισμό τους, ενώ η Miley έχει κάνει ήδη ένα Instagram post, μια σειρά από tweets κι έχει γράψει ένα τραγούδι.

Δείτε ακόμη: Οι 9 celeb χωρισμοί της χρονιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.