CELEBRITIES

Oι σπάνιες φωτογραφίες που δείχνουν πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα της Celine Dion


The Jennettes

28 Αυγούστου 2019

Oι σπάνιες φωτογραφίες που δείχνουν πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα της Celine Dion

Η Céline Dion έχει μια υπέροχη οικογένεια, και τα παιδιά της μεγαλώνουν γρήγορα.

Τα δίδυμα αγόρια της star γεννήθηκαν τον Οκτώβριο του 2010. Η Céline ήταν τότε 42 ετών και ο σύζυγός της René Angélil, ήταν 67. Η Céline σπανίως μοιράζεται φωτογραφίες των γιων της δημόσια, υπάρχουν όμως μερικές που δείχνουν πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια.

jenny.gr

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Eddy και του Nelson έγινε το 2011 στο Los Angeles. Στη φωτογραφία φαίνεται η Celine Dion, ο σύζυγός της René, ο μεγάλος γιος του ζευγαριού René-Charles και η μητέρα της Dion, Thérèse Dion.

Από τότε όμως, τα αγόρια έχουν αλλάξει πάρα πολύ. 

Στα γενέθλια των αγοριών το 2017, η Celine μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία τους στο Instagram, ενώ οι τρεις τους βρίσκονταν σε έναν χώρο για πρόβες. Πίσω τους υπάρχουν μινιατούρες του Michael Jackson ενώ και τα δύο αγόρια φορούν outfits του αποκαλούμενου Βασιλιά της Ποπ.

Το 2018, τα γενέθλια των αγοριών έγιναν πάλι αφορμή για μια φωτογραφία. Τα δίδυμα ποζάρουν κάνοντας το σήμα της νίκης δίπλα στη μαμά τους φορώντας ρούχα προπόνησης. Πίσω τους στέκεται ο μεγάλος αδερφός τους René-Charles, ο οποίος δείχνει χαλαρός και χαρούμενος.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των αγοριών έγινε τον Ιούνιο, καθώς ανέβηκαν στη σκηνή του Colosseum at Caesars Palace, στο Las Vegas, για την τελευταία παράσταση της μαμάς τους στον ιδιαίτερο αυτόν χώρο.

Ελπίζουμε ότι θα δούμε άλλη μια εορταστική φωτογραφία τους στις 23 Οκτωβρίου 2019!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.