CELEBRITIES

Η Sasha Obama πάει στο πανεπιστήμιο και ένας συμφοιτητής της είχε την καλύτερη αντίδραση


The Jennettes

31 Αυγούστου 2019

Η Sasha Obama πάει στο πανεπιστήμιο και ένας συμφοιτητής της είχε την καλύτερη αντίδραση

Η Sasha Obama πρόκειται να πάει στο πανεπιστήμιο το φετινό φθινόπωρο - και οι μέλλοντες συμφοιτητές της είναι ήδη αρκετά ενθουασιασμένοι που θα έχουν μία Obama ανάμεσά τους.

Το Detroit News αναφέρει πως η νεαρή κόρη του πρώην προέδρου Barack Obama θα ξεκινήσει τη φοίτησή της στο University of Michigan την επόμενη εβδομάδα. Έχει εθεαθεί στο campus κατά τη διάρκεια της εισήγησης για τους πρωτοετείς μαζί με μερικούς άντρες που λέγεται πως είναι άντρες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Στο ίδιο άρθρο της Detroit News υπάρχουν και μερικά σχόλια από τους μελλοντικούς συμφοιτητές της Obama για την παρουσία της στο πανεπιστήμιο, αλλά καμία δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτήν:

"Περπατώντας σπρώχνοντας μία ηλεκτρική σκούπα και πέρασε από μπροστά μου," είπε ο Zach Lassen, ένας τριτοετής φοιτητής. "Είπα 'Με συγχωρείτε'".

Ενώ ένας άλλος φοιτητής, που έκανε τη δήλωση ανώνυμα, είπε πως η Obama είναι 'μία απλή φοιτήτρια για εμένα', εμείς ταυτιζόμαστε με τον ενθουσιασμό του Zach.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.