CELEBRITIES

H Emma Stone εμφανίστηκε με κατακόκκινα μαλλιά στα γυρίσματα της νέας ταινίας της


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2019

H Emma Stone εμφανίστηκε με κατακόκκινα μαλλιά στα γυρίσματα της νέας ταινίας της

H Emma Stone έχει επιστρέψει δυναμικά μετά την "Ευνοούμενη", καθώς αναμένεται να υποδυθεί την Cruella De Vil στην ομώνυμη live-action ταινία της Disney.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λονδίνο το Σάββατο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, με τα πιο έντονα κόκκινα μαλλιά που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Η Stone βρισκόταν σε διάλειμμα και κάπως κατέληξε με μια φέτα από μπανάνα στο πρόσωπό της. Το αν αυτό είναι μέρος της ταινίας, θα αργήσουμε αρκετά να το μάθουμε.

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία της κλασικής "κακιάς" πριν τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, και θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο της δεκαετίας του '70.

Η Disney έδωσε προσφάτως στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της Stone ως Cruella, δείχνοντας την πιο punk - rock εκδοχή του χαρακτήρα. Δεν είναι σαφές το γιατί η Stone έχει κόκκινα μαλλιά στα γυρίσματα, δεδομένου ότι το σήμα κατατεθέν της Cruella είναι τα ασπρόμαυρα μαλλιά της, αλλά πιθανόν σχετίζεται με το οτι η ταινία θα εξερευνήσει το παρελθόν του χαρακτήρα και το πώς έφτασε στο σημείο που την γνωρίσαμε.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021, κι εκτός από την Stone θα περιλαμβάνει ένα all-star cast με ονόματα όπως Emma Thompson και Paul Walter Hause.

Δείτε ακόμη: 7 beauty looks της Emma Stone

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.