CELEBRITIES

Justin Bieber: Τα σκληρά ναρκωτικά, η φήμη και η κακοποίηση


3 Σεπτεμβρίου 2019

Justin Bieber: Τα σκληρά ναρκωτικά, η φήμη και η κακοποίηση

Με μια εξομολογητική ανάρτηση στο Instagram ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογείται για όλα τα λάθη του παρελθόντος. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μέσω Instagram προχώρησε ο Τζάστιν Μπίμπερ, μιλώντας για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες και εξήγησε ότι το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή.

Ο 25χρονος ποπ σταρ είναι ένα από τα πολλά πρώην παιδιά-αστέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, που στη συνέχεια της ζωή τους κατέρρευσε, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι' αυτόν.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.