CELEBRITIES

H αποκάλυψη της Kristen Stewart για την καριέρα και την προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2019

H αποκάλυψη της Kristen Stewart για την καριέρα και την προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε

Η Kristen Stewart σε πρόσφατη  συνέντευξή της αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα και την βάραιναν. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι της ζήτησαν να κρύβει τη σεξουαλικότητά της αν θέλει να πάρει ρόλους σε ταινίες.

Οι άνθρωποι της κινηματογραφικοί βιομηχανίας όπως δηλώνει στο περιοδικό Harper's Bazaar της είπαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας το χέρι της συντρόφου της, αν θέλει να εξασφαλίσει ρόλους σε ταινίες. «Μου είπαν ξεκάθαρα κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και μην κυκλοφορείς έξω δημόσια κρατώντας το χέρι της φίλης σου και τότε μπορεί να παίξεις σε ταινία της Marvel».

Η όμορφη ηθοποιός όπως είπε δεν ακολούθησε τη συμβουλή που της έδωσαν τότε, ούτε υπέκυψε στις πιέσεις, αλλά αντίθετα συνέχισε να είναι ο εαυτός της και να μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της καθώς δεν θα μπορούσε να κρύβει για πάντα την προσωπική της ζωή και προτίμησε να είναι ειλικρινής τόσο με τον εαυτό της όσο και με τους fans της.

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.