CELEBRITIES

Η μαμά της Beyoncé της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της με ένα πραγματικά γλυκό μήνυμα


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2019

Η μαμά της Beyoncé της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της με ένα πραγματικά γλυκό μήνυμα

Μπορεί οι fans της Beyoncé να γιορτάζουν τα 38α γενέθλιά της με πολύ ενθουσιασμό, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να φτάσουν τον ενθουσιασμό της μαμάς της, Tina Lawson.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Tina έκανε μια πολύ γλυκιά δημοσίευση για να τιμήσει την κόρη της, με μια κοινή τους φωτογραφία. Ανακάλεσε τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος στην τραγουδίστρια, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πριν και μοιράστηκε πόσο σημαντικό ήταν.

"38 χρόνια πριν ήρθες στη ζωή μου, και ξέρω χωρίς ίχνος αμφιβολίας ότι σε έστειλε ο Θεός!!", έγραψε η Tina. "Είχα πρόσφατα χάσει την μαμά μου και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να νιώσω αυτό το συγκέκριμένο είδος αγάπης. Κι όμως, 7 μήνες αργότερα ήμουν έγκυος με εσένα (39 χρόνια πριν, κόσμε!). Τη στιγμή που σε είδα ήξερα ότι αυτό ήταν. Από τότε είμαστε οι καλύτερες φίλες."

Η Tina συνέχισε επαινώντας την Beyoncé ως κόρη και μητέρα της 7χρονης Blue Ivy και των 2χρονων διδύμων Rumi και Sir, προσθέτοντας: "Μου έχεις προσφέρει τόση χαρά και υπερηφάνεια, και αγάπη και φιλία!! Η καρδιά σου είναι τόσο μεγάλη όσο το Texas! Είσαι μια από τις καλύτερες μαμάδες που υπάρχουν. Και σε αγαπώ πάρα πολύ. Να έχεις τα καλύτερα γενέθλια από ποτέ!"

Το δίδυμο μαμάς και κόρης έχει πολύ καλή σχέση και μάλλον η "Queen Bey" θα νιώθει εξίσου περήφανη και ευγνώμων για τη μαμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.