CELEBRITIES

H Jennifer Lopez ήρθε αντιμέτωπη με ομάδα ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2019

H Jennifer Lopez ήρθε αντιμέτωπη με ομάδα ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων

Η ταινία Hustlers, στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, όμως έκανε την πρεμιέρα της στο Toronto International Film Festival. Μπορεί το κόκκινο χαλί να γέμισε με λαμπερές παρουσίες, αλλά τα φώτα έπεσαν και σε ένα ακόμη γεγονός. Σύμφωνα με το TMZ, ακτιβιστές της οργάνωσης PETA, για τα δικαιώματων ζώων, βρέθηκαν στην περίμετρο του κόκκινου χαλιού, φωνάζοντας στην superstar Jennifer Lopez για τις γούνες που φοράει.

Το προωθητικό υλικό για την ταινία δείχνει τον χαρακτήρα της Lopez να φοράει μια λευκή γούνα, ενώ η star συνηθίζει να φοράει γούνες σε πολλές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της, χωρίς ποτέ να διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για αληθινή γούνα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι διαδηλωτές κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν "Η JLO μισεί τα ζώα" και φώναζαν "Ντροπή σου J.Lo που φοράς γούνα" και "Σταμάτα να φοράς γούνα Jennifer Lopez, σταμάτα να φοράς γούνα αλεπούς".

Η τραγουδίστρια παρέμεινε ψύχραιμη παρά το χάος που επικράτησε γύρω της, ενώ δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση για το περιστατικό.

Δείτε ακόμη:

12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.