Η Kim Kardashian βρέθηκε θετική σε αντισώματα Λύκου

The Jennettes
Τρίτη 10 Σεπτέμβριος 2019
kimkardashian11539.jpg

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του Keeping Up with the Kardashians, υπήρξαν κάποια ανησυχητικά νέα.

Εκτός από το συνηθισμένο δράμα μεταξύ των μελών της οικογένειας, αποκαλύφθηκε ότι η Κim Kardashian έκανε  εξέταση για το αυτοάνοσο νόσημα Λύκος και βρέθηκε θετική στα αντισώματα της ασθένειας.

Η 38χρονη επιχειρηματίας είχε μερικά συμπτώματα που την ανησύχησαν. "Ένιωθα πολύ κουρασμένη, είχα ζαλάδες και τα χέρια μου πρηζόντουσαν", έγραψε. "Νιώθω ότι καταρρέω πραγματικά. Τα χέρια μου μουδιάζουν".

Η Κim, λαμβάνοντας υπόψιν τα συμπτώματά της, υπέθεσε ότι ίσως έχει ρευματοειδή αρθρίτιδα, αλλά αποφάσισε να ζητήσει και τη γνώμη ενός επαγγελματία.

"Είναι τόσο τρομακτικό", είπε. "Πρέπει να παώ στον γιατρό και να δείτε τι συμβαίνει, επειδή δεν μπορώ να ζω έτσι". Ο γιατρόν την κάλεσε για τα αποτελέσματα και της είπε ότι οι εξετάσεις της έδειξαν αντισώματα συνδεδεμένα με Λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, κάνοντας την Kim Kardashian να πανικοβληθεί και να βάλει τα κλάματα.

Ο συστημικός ερυθηματώδης λύκος είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο προκύπτει όταν το ανοσοποιητικό επιτίθεται στους ιστούς και τα όργανα, προκαλώντας φλεγμονές και επηρεάζοντας διαφορετικά τμήματα του οργανισμού.

Παρόλο που ο γιατρός της εξήγησε ότι υπάρχουν πιθανότητες να μην έχει την ασθένεια, ακόμη κι αν έχουν βρεθεί τα αντιστώματα, η Kim αναστατώθηκε πολύ και κανόνισε μια ακόμα επίσκεψη για εξετάσεις.
 

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian