CELEBRITIES

H αποστομωτική απάντηση της Olivia Colman σε όσους κρίνουν την εμφάνισή της


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2019

H αποστομωτική απάντηση της Olivia Colman σε όσους κρίνουν την εμφάνισή της

Η Olivia Colman μίλησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια για την εικόνα του σώματός της και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε στο κόκκινο χαλί, σε μια συνέντευξή της στην αμερικάνικη Vogue. "Aν σε κάποιον δεν αρέσω, εξαιτίας του μεγέθους τoυ πωπού μου, μπορεί να πάει να γ@$#!&^*"

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τις μάχες που έχει δώσει με την αποδοχή του εαυτού της, λέγοντας ότι δεν μπορεί ποτέ να είναι ένα "τέλειο άτομο" και παραθέτοντας την ηλικία και τη σοφία ως παράγοντες που τη βοήθησαν να νιώθει καλύτερα.

"Στην πορεία των χρόνων, κιλά έχουν προστεθεί και το σώμα μου έχει αλλάξει. Έκανα παιδιά", λέει. "Aν σε κάποιον δεν αρέσω, εξαιτίας του μεγέθους τoυ πωπού μου, μπορεί να πάει να γ@$#!&^*. Γιατί στην πραγματικότητα είμαι πολύ καλή στην παρέα".

Η πρωταγωνίστρια της Ευνοούμενης περιέγραψε την εμπειρία της από όταν βρέθηκε σε μια σάουνα με δυο "μεγάλες γυναίκες, που καθόντουσαν εκεί, ιδρωμένες, τόσο όμορφες - ένιωσα ότι ήταν σχεδόν θεές. Θέλω αυτήν την αυτοπεποίθηση", είπε.

Δείτε ακόμη: Τα 5 πιο hot plus-size μοντέλα που κάνουν θραύση στον χώρο της μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.