CELEBRITIES

Οι celebrities που πρωταγωνιστούν στις ερωτικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών


13 Σεπτεμβρίου 2019

Οι celebrities που πρωταγωνιστούν στις ερωτικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

Υπάρχουν βαρετές έρευνες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες. Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που διαβάσαμε τελευταία είναι για το ποιοι celebrities πρωταγωνιστούν στην ερωτική φαντασίωση ανδρών και γυναικών.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Justin Lehmiller, ερευνητικό συνεργάτη στο Ινστιτούτο Kinsey και κοινωνιολόγο με κατεύθυνση στο σεξ, τις περισσότερες φορές οι σκέψεις των ανθρώπων έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο, είτε φαντασιώνονται κάποιον άγνωστο, είτε ένα διάσημο πρόσωπο.

Ο Lehmiller αναφέρει: «Είναι πολύ πιο εύκολο να οραματιστούμε αυτά τα συναισθήματα όταν φαντασιωνόμαστε κάποιον που γνωρίζουμε, παρά κάποιον που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ».

Ο ερευνητής ρώτησε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Το 90% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι είχαν φαντασιώσεις με ερωτικό τους σύντροφο, ενώ μόνο τα 2/3 είχαν φαντασιωθεί κάποιον διάσημο. Επιπλέον, ενώ το 51% δήλωσε ότι είχε συχνά φαντασιώσεις με ερωτικούς παρτενέρ, μόλις 7% ήταν εκείνοι που είπαν πως τα πρόσωπα των πιο συχνών τους φαντασιώσεων ήταν διάσημοι celebrities.

Ποιοι είναι οι top διάσημοι στη λίστα;

Οι 5 διάσημες γυναίκες που φαντασιώνονται οι άνδρες είναι:

Οι top 5 διάσημοι άνδρες που φαντασιώνονται οι γυναίκες είναι:

1.    Channing Tatum

jenny.gr


2.    Ryan Gosling

jenny.gr


3.    Adam Levine

jenny.gr


4.    George Clooney

jenny.gr


5.    Brad Pitt

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.