CELEBRITIES

Οι 13 πιο σοκαριστικοί θάνατοι στην ιστορία του Hollywood


Εύα Καραμπάτσου

15 Σεπτεμβρίου 2019

Οι 13 πιο σοκαριστικοί θάνατοι στην ιστορία του Hollywood

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδεχτείς τον θάνατο, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει σε άτομα νεαρής ηλικίας αλλά και σε ανθρώπους που είναι πολύ γνωστοί και πολύ αγαπητοί από το κοινό. 

Η Marilyn Monroe, έφυγε στα 36 της στο σπίτι της στο Brentwood, Los Angeles. Ο θάνατός της προήλθε από πιθανή αυτοκτονία με χρήση βαρβιτουρικών, όπως τόνισε ο ιατροδικαστής. Φυσικά δεν έλειψαν και οι διάφορες θεωρίες ότι ο θάνατος της σχετίζεται με δολοφονία, με τις περισσότερες να αναμιγνύουν τον Πρόεδρο John F. Kennedy ή τη CIA.

Ο Paul Walker, απεβίωσε στην ηλικία των 40 μετά από ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον Νοέμβριο του 2013 o Walker με τον φίλο του Roger Rodas φεύγοντας από το φιλανθρωπικό event για τα θύματα του τυφώνα Haiyan, συγκρούστηκαν σφοδρά με το αυτοκίνητο. Ο Rodas ήταν οδηγός και ο Paul Walker καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η αστυνομία του Los Angeles απεφάνθη ότι και οι δύο βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Η Amy Winehouse στα 27 της πέθανε μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, ένας ιατροδικαστής που ασχολήθηκε με την υπόθεση, τόνισε πως τα επίπεδα αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα της ήταν πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο. 

Μόλις  27 ήταν και ο Kurt Cobain, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του αυτοκτονώντας  μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης), από τον ηλεκτρολόγο του Gary Smith. Ο Smith σκέφτηκε αρχικά ότι ο Cobain κοιμόταν, μέχρι που είδε αίμα να τρέχει από τα αυτιά του και ένα όπλο δίπλα στο κεφάλι του. Ο θάνατός του ήρθε μόλις ένα μήνα μετά την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας του πίνοντας σαμπάνιας και κάνοντας υπερβολική χρήση ροφινόλης. Μετά από το γεγονός αυτό, η γυναίκα του Courtney Love κάλεσε την αστυνομία του Seattle, λέγοντας πως ο Cobain κλειδώθηκε σ’ ένα δωμάτιο με όπλα και έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Στα 48 της βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του ξενοδοχείου Beverly Hilton, η Whitney Houston. Τον Φεβρουάριο του 2011 όταν και βρέθηκε νεκρή η Houston διενεργήθηκαν έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός της προήλθε από δολοφονία. Τελικά, ο θάνατός της προήλθε όπως πολλοί υπέθεσαν από πνιγμό μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης.

Ο Freddie Mercury πεθαίνει στα 45 του στο σπίτι του στο Kensington, ενώ ήταν θετικός στον ιό HIV και έπασχε από AIDS. Ενώ τον Οκτώβριο του 1986 βγαίνει θετικός στον ιό HIV, αρνείται ότι έχει μία σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Σύμφωνα με τον σύντροφό του Jim Hutton, o Mercury διαγνώστηκε με AIDS μετά το Πάσχα του 1987, κάτι που αρνήθηκε ξανά δημοσίως. Τον Νοέμβριο του 1991 δήλωσε δημοσίως «Θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι βρέθηκα θετικό στον Ιό HIV και πάσχω από AIDS. Ένιωσα ότι ήταν σωστό να κρατήσω αυτές τις πληροφορίες για μένα μέχρι και σήμερα για να προστατεύσω την ιδιωτικότητά μου και τους γύρω μου. Παρ’ όλα αυτά, έφτασε η ώρα για τους φίλους και τους φαν μου σε όλο τον κόσμο να πω την αλήθεια και ελπίζω όλοι να εναντιωθούμε σε αυτή την τρομερή αρρώστια». Μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά αφήνει την τελευταία του πνοή. 

Σε ηλικία 22 ετών έφυγε από τη ζωή η Aaliyah μετά από αεροπορικό δυστύχημα. Το αεροπλάνο στο οποίο μετέβαινε η άτυχη τραγουδίστρια κουβαλούσε σχεδόν 500 κιλά επιπλέον. Το αεροπλάνο συνετρίβη μόλις 200 πόδια πάνω από τον αεροδιάδρομο, ενώ ακολούθησε μεγάλη έκρηξη σκοτώνοντας ακαριαία όλους όσοι επέβαιναν μέσα. 

Σε ηλικία 50 ετών αφήνει την τελευταία του πνοή ο Michael Jackson, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη λόγω υπερβολικής δόσης προποφόλης στις 25 Ιουνίου 2009. Ο προσωπικός γιατρός του, Conrad Murray, κατηγορήθηκε ότι «σκότωσε» τον Michael Jackson και μπήκε στη φυλακή για τέσσερα χρόνια. Αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από δύο χρόνια. 

Ο Bob Marley φεύγει από τη ζωή στα 36 του υποφέροντας από κακόηθες μελάνωμα στο Cedars Lebanon Hospital στο Miami. Αγνοώντας ο Marley, λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, τις συμβουλές του γιατρού του για αφαίρεση δέρματος, το μελάνωμα εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και στον εγκέφαλο. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα και ο θάνατος δεν άργησε να έρθει, τον Μάιο του 1981.

Ο James Dean, τον Σεπτέμβριο του 1955, βρίσκει τραγικό θάνατο ενώ οδηγεί στη Route 466. Το δυστύχημα συνέβη μετά από λάθος ενός άλλου οδηγού, ο οποίος βγαίνει από το αυτοκίνητο μόλις με λίγες γρατζουνιές. Ο Dean έσπασε τον λαιμό του και τελικά κατέληξε.

Στα 23 του μόλις χρόνια πεθαίνει ο River Phoenix, έξω από το Viper Room, μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και ενώ ώρες πριν βρισκόταν στη σκηνή. Ο θάνατός του, τον Οκτώβριο του 1993, καλύφθηκε εκτενώς, καθώς ήταν τεράστιο σοκ ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η Anna Nicole Smith βρίσκεται νεκρή στα 39 της στο δωμάτιο 607 του Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Hollywood. Μετά από επταήμερη έρευνα, για να διαπιστωθεί αν πέθανε από φυσικά αίτια, δολοφονία ή αυτοκτονία, τελικά κατέληξαν πως ο θάνατός της προήλθε από υπερβολή δόση φαρμάκων. 

Στα 46 του πεθαίνει ο Philip Seymour Hoffman, ο οποίος βρίσκεται νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου από τον φίλο και του και σεναριογράφο, David Bar Katz. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο θάνατός του προήλθε από κοκτέιλ φαρμάκων, ηρωίνης και κοκαΐνης.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.