CELEBRITIES

H Victoria Beckam αποκάλυψε την ανησυχία της για το ταξίδι με τον David μετά από 20 χρόνια γάμου


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2019

H Victoria Beckam αποκάλυψε την ανησυχία της για το ταξίδι με τον David μετά από 20 χρόνια γάμου

Η Victoria Beckham μόλις λάνσαρε μια σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της, αλλά έχει ακόμη αρκετό χρόνο ώστε να σκέφτεται τον γάμο της με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου, David Beckham.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η Victoria μίλησε με ειλικρίνεια για το ταξίδι που πήγε στην Γαλλία με τον David Beckham τον Ιούλιο, για να γιορτάσουν την 20ή επέτειο του γάμου τους. Η ίδια αποκάλυψε: "Είπα στον David 'Θεέ μου, τι θα συζητάμε όταν θα είμαστε οι δυο μας;' Τελικά μιλούσαμε και γελούσαμε όλη την ώρα, και ούτε καν για τα παιδιά ή τη δουλειά".

Όλες οι ανησυχίες που η πρώην τραγουδίστρια είχε για το ταξίδι χωρίς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας εξανεμίστηκαν. "Tι ανακούφιση! ΄Θα είμαστε καλά ακόμα κι όταν όλοι θα έχουν φύγει από το σπίτι".

Τον Ιούλιο η Victoria μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά -Brooklyn, Romeo, Cruz, και Harper- και όλα υποστήριξαν τη μαμά τους στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Η οικογένεια έδειχνε υπέροχη στο front row του show της Victoria.

Δείτε ακόμη:

Victoria Beckham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.