CELEBRITIES

Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της η Kate Middleton;


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της η Kate Middleton;

Σοβαρή ένδειξη ότι η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, περιμένει το τέταρτο παιδί της, σύμφωνα με τους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Έχοντας ήδη τρία υπέροχα παιδιά με τον Πρίγκιπα William, λέγεται πως η Kate διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Η Δούκισσα υπέφερε σε όλες τις εγκυμοσύνες της από σοβαρή μορφή ναυτία, την υπερέμεση της κύησης, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως θα σταματούσε στα τρία παιδιά.

Οι φήμες, παρόλα αυτά, για την τέταρτη εγκυμοσύνη έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές την περασμένη εβδομάδα με τον Πρίγκιπα William, για να αφήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, George και Charlotte, στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο, οι φανς έπαθαν φρενίτιδα. Με νέο hairdo και λιγότερες ανταύγιες απ’ ότι συνήθως, η Middleton δίνει την εντύπωση πως είναι στα αρχικά στάδια της νέας της εγκυμοσύνης.

Οι royal fans άρχισαν να κάνουν tweets για να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους. Ένας έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν η Kate αλλάζει τα μαλλιά της, είναι η έγκυος της. Έρχεται το μωρό no4; ". "Η Kate άλλαξε τα μαλλιά της πάλι, είμαι σίγουρος ότι είναι έγκυος", έγραψε ένας άλλος.

Η Βασιλική Οικογένεια, πάντως, δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημες δηλώσεις.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton πιο αδύνατη από ποτέ ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.