CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen και ο John Legend γιορτάζουν την έκτη τους επέτειο στο Παρίσι


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2019

john-legend-chrissy-teigen-13.jpg

Έξι χρόνια γάμου γιόρτασε πριν δυο μέρες το Χολιγουντιανό ζευγάρι, Chrissy Teigen και John Legend, και αποφάσισε να κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Το 33χρονο μοντέλο και ο 40χρονος τραγουδιστής κινηματοφράφησαν τις ευρωπαϊκές τους εξορμήσεις και δεν δίστασαν να μοιραστούν με το κοινό στιγμιότυπα από τη βόλτα τους στην πόλη και το δείπνο τους. «Σ’αγαπώ για πάντα», ήταν η λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε ο John Legend, με την με την Teigen να απολαμβάνει τη βόλτα τους στον ποταμό Σηκουάνα. «Ας έρθουν ακόμη πιο όμορφες νύχτες», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Η Teigen δημοσίευσε κι εκείνη φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Αφού πόσταρε μια ξεκαρδιστική φωτογραφία με εκείνη να χαλαρώνει στην καρέκλα, γράφοντας «Ευτυχισμένη επέτειος, μωρό μου», μοιράστηκε ακόμη πιο ειλικρινείς στιγμές τους. «Σ’αγαπώ μωρό μου! Αγαπώ τη ζωή μας, τα παιδιά μας και εσένα, τόσο πολύ», σχολίασε η Teigen ποζάροντας σ’ έναν πανέμορφο χώρο.

Το 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λίμνη Como, στην Ιταλία, όπου ο Legend τραγούδησε στην Teigen το “All of me”. Σχεδόν 3 χρόνια αργότερα έρχεται η κόρη τους, Luna, και το 2018 ήρθε και ο γιος τους, Miles.

Δείτε ακόμη: Ο John Legend και η Chrissy Teigen ξέρουν να διαλέγουν διακοπές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.