CELEBRITIES

Cristiano Ronaldo: Συγκινείται μπροστά στη κάμερα μιλώντας για τον αλκοολικό πατέρα του


16 Σεπτεμβρίου 2019

Cristiano Ronaldo: Συγκινείται μπροστά στη κάμερα μιλώντας για τον αλκοολικό πατέρα του

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, ο Christiano Ronaldo μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στη κάμερα για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα.

Ο διάσημος Πορτογάλος μίλησε στην βρετανική τηλεόραση «Itv» και βλέποντας ένα video που ετοίμασαν για τον πατέρα του δήλωσε: «Βλέπω πρώτη φορά αυτό το βίντεο. Απίστευτο. Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ήταν πάντα μεθυσμένος».

O πατέρας του πέθανε σε ηλικία 52 ετών από ηπατική ανεπάρκεια, λόγω αλκοολισμού και οι σχέσεις που είχε τόσο με τον Ronaldo όσο και με όλη του την οικογένεια ήταν σχεδόν ανύπαρκτες αφού το αλκοόλ «τον νίκησε».

Η συγκινητική δήλωση μάλιστα που έκανε το γύρο του διαδικτύου ήταν: «Και αυτό για το οποίο λυπάμαι περισσότερο, είναι ότι ο πατέρας μου δεν έχει δει τι έχω καταφέρει. Δεν με έχει δει ποτέ να παίρνω βραβεία. Η υπόλοιπη οικογένειά μου είδε τα πάντα, η μαμά μου, τα αδέλφια μου, ο μεγαλύτερος υιός μου, αλλά εκείνος τίποτα, πέθανε νέος».

Δείτε παρακάτω το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.