CELEBRITIES

H Megan Fox εξομολογήθηκε ότι υπέστη ψυχολογικό τραύμα μετά το «Jennifer’s Body»


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2019

H Megan Fox εξομολογήθηκε ότι υπέστη ψυχολογικό τραύμα μετά το «Jennifer’s Body»

Η ηθοποιός Megan Fox, αποκάλυψε ότι υποφέρει από ψυχολογικό breakdown από το 2009, δηλαδή από όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Jennifer’s Body.

Στα 23 της, στη συγκεκριμένη ταινία, έπαιξε τη sexy κοπέλα του λυκείου, όπου προσπαθούσε να δολοφονήσει όλους τους άνδρες συμμαθητές της, με την καλύτερή της φίλη Anita (Amanda Seyfried) να προσπαθεί να τη σταματήσει.

Η Fox ομολογεί ότι μετά την ταινία ένιωσε ότι έγινε αντικείμενο σεξισμού, κάτι που την ακολούθησε στην πορεία της καριέρας της. Η Fox μιλώντας σε συνέντευξη τόνισε ότι «Δεν ήταν μόνο η ταινία, ήταν η καθημερινότητά μου, όλες τις στιγμές μου, με κάθε project που αναλάμβανα και με κάθε παραγωγό που δούλευα. Υπήρξε ένα σημείο όπου δεν ήθελα να κάνω απολύτως τίποτα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Δεν ήθελα να με βλέπουν, δεν ήθελα να με φωτογραφίζουν, να κάνω εξώφυλλα, να περπατήσω σε κόκκινο χαλί, δεν ήθελα να με βλέπει το κοινό από φόβο μήπως κάποιος μου φωνάξει ή μου πει κάτι άσχημο μόνο, περνούσα μία πάρα πολύ σκοτεινή φάση στη ζωή μου».

Η Fox πρόσθεσε ότι δεν αισθάνθηκε την υποστήριξη του φεμινιστικού κινήματος, αλλά της άλλαξε την προοπτική για ζωή το γεγονός ότι έγινε μητέρα, προσπαθώντας πλέον να γίνει μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Για την ιστορία το «Jennifer’s Body» γράφτηκε από τον Diablo Cody, ο οποίος μέσα από την ταινία ήθελε να δείξει τον γυναικείο δυναμισμό και τις σύνθετες σχέσεις μεταξύ φίλων. Η Fox αργότερα ισχυρίστηκε ότι έγινε λάθος εμπορική διαχείριση όσον αφορά στην ταινία.

Δείτε ακόμη: Megan Fox-Brian Austin Green: Ρομαντικές στιγμές στην Χαβάη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.