CELEBRITIES

Αυτά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Kate Middleton περιμένει τέταρτο παιδί


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2019

katemiddleton79133.jpg

Η Kate Middleton γέννησε το μικρότερο παιδί της, Πρίγκιπα Louis, τον Απρίλιο του 2018. Σχεδόν 18 μήνες αργότερα, οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι άλλη μια βασιλική εγκυμοσύνη πρόκειται να ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον Aranzazu Santos López, ο οποίος αυτοαποκαλείται ειδικός στα royal ζητήματα, υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μπορεί να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Το ένα έχει να κάνει με τα μαλλιά της Kate Middleton, και το άλλο έχει να κάνει με το εργασιακό της πρόγραμμα.

Όταν ρωτήθηκε για τα δύο στοιχεία που δείχνουν σε αυτήν την κατεύθυνση, ο Santos López μίλησε αρχικά για τα μαλλιά της.

"Κάθε φορά που η Δούκισσα του Cambridge αλλάζει τα μαλλιά της, ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της εντός ολίγων ημερών", εξήγησε ο Santos López. Αναφερόμενος στην εμφάνιση της Kate την πρώτη μέρα του σχολείου για την πριγκίπισσα Charlotte, πρόσθεσε: "Έχει άλλο αέρα. Νέο χρώμα ή ανταύγειες. Δεν ξέρουμε ακόμα, όμως είναι πιο ανοιχτόχρωμο".

Η ιδέα ότι τα μαλλιά της Middleton αλλάζουν πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δεν είναι καινούρια. Φαίνεται πως η Δούκισσα κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της πριν αποκαλύψει μια εγκυμοσύνη, με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από τυχόν αλλαγές στο σώμα της.

Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο. "Η agenda της Kate είναι άδεια", λέει ο Santos López. "Θα σταματήσει να δουλεύει για λίγο, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι έγκυος, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν δύσκολες".

Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη οπτική στο ζήτημα. Μήπως αυτές οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, θα απέτρεπαν την Kate από το να παρευρεθεί στο Back to Nature Festival στις 10 Σεπτεμβρίου και να δείχνει μάλιστα τόσο υγιής; Δεδομένου ότι στην εγκυμοσύνη της στον πρίγκιπα Louis της ήταν αδύνατον να παρευρεθεί στην πρώτη μέρα του σχολείου του πρίγκιπα George, δε θα είχε ενδεχομένως μια παρεμφερή δυσκολία στην πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Charlotte;

Επιπλέον, σε ένα ταξίδι της στην Βόρεια Ιρλανδία τον Μάρτιο, η Kate ρωτήθηκε αν ετοιμάζει "Το μωρό νούμερο τέσσερα". Η απάντησή της ήταν "Νομίζω ότι ο William θα ανησυχούσε λιγάκι", πράγμα που ίσως δείχνει ότι η οικογένεια θα παραμείνει στα πέντε μέλη.

Δείτε ακόμη:

Η Kate Middleton πιο αδύνατη από ποτέ ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη της

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.