Η Βασίλισσα Ελισάβετ «τρόλαρε» μια παρέα τουρίστες που δεν την αναγνώρισαν

The Jennettes
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2019
20181115_zaa_ap2_1231.jpg

Το να είσαι η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας σημαίνει ότι οφείλεις να είσαι ως επί το πλείστον σοβαρή σε όλες τις περιστάσεις. Για αυτόν το λόγο, ενθουσιαζόμαστε  όταν μαθαίνουμε ιστορίες που δείχνουν το χιούμορ της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μια από αυτές μαθεύτηκε πρόσφατα, καθώς ο πρώην υπεύθυνος προστασίας της, Richard Griffin, μοιράστηκε την καταπληκτική ιστορία στην οποία η Ελισάβετ "τρόλαρε" μια παρέα τουρίστες που δεν την αναγνώρισαν.

Εκείνη τη μέρα, η Βασίλισσα και ο Griffin περπατούσαν κοντά στο Balmoral Estate, και μια παρέα Αμερικανών τους πλησίασαν και ρώτησαν αν εκείνη έμενε στην περιοχή. Η Βασίλισσα, η οποία φορούσε παλτό και ένα μαντίλι στο κεφάλι, απάντησε ότι ναι, είχε ένα σπίτι εκεί κοντά. Στη συνέχεια η παρέα την ρώτησε αν έχει γνωρίσει ποτέ τη Βασίλισσα, και εκείνη απάντησε πως όχι, ενώ δείχνοντας τον Richard συμπλήρωσε "αλλά αυτός ναι, [την έχει γνωρίσει]". Οι τουρίστες έφυγαν, χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσουν σε ποια είχαν μιλήσει.

Δεν ξέρουμε πώς ο υπεύθυνος ασφαλείας κατάφερε να μη γελάσει, αλλά ακόμα περισσότερο μας κάνει να απορούμε που οι τουρίστες δεν αναγνώρισαν την Ελισάβετ, της οποίας το πρόσωπο βρίσκεται πραγματικά παντού.

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'