CELEBRITIES

Η Μonica Belucci έκοψε τα μαλλιά της κοντά: H απίστευτη αλλαγή στο look της ενόψει φθινοπώρου


23 Σεπτεμβρίου 2019

Η Μonica Belucci έκοψε τα μαλλιά της κοντά: H απίστευτη αλλαγή στο look της ενόψει φθινοπώρου

Η Μonica Belucci είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες. Την θαυμάζουμε για την ομορφιά, τις καμπύλες και την μεσογειακή σιλουέτα της, καθώς και τις κομψές εμφανίσεις της.
Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός εξακολουθεί να δείχνει λαμπερή και σέξι. Το iconic looks της περιλαμβάνει εφαρμοστά μαύρα φορέματα, ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ την εικόνα της συμπληρώνουν τα μακριά μαύρα μαλλιά της.

Αυτό μέχρι χτες. Πρόσφατα η πασίγνωστη star πήρε την μεγάλη απόφαση και έκοψε κοντά τα μαλλιά της. H ριζική αλλαγή στο look της ήταν μία έκπληξη και ακόμα δεν ξέρουμε πως αισθανόμαστε για αυτό.
Η ίδια βρέθηκε στην front row του show Dolce & Gabbana, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με λευκό κοστούμι και μαύρο πουκάμισο από διάφανη οργάντζα. Εκεί την είδαμε πρώτη φορά με το νεό της στιλ μαλλιών.

Υιοθέτησε το κούρεμα που αγαπούν οι σταρ, το short bob, με φράντζα στο πλάι και η αλήθεια είναι πώς της πάει. Εσείς τι λέτε;

Δείτε ακόμη: Το προσωπικό στιλ της Monica Bellucci

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.