CELEBRITIES

Demi Moore: «Με βίασαν όταν ήμουν 15 χρονών»


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2019

Demi Moore: «Με βίασαν όταν ήμουν 15 χρονών»

Η ηθοποιός αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Good morning America» με αφορμή την αυτοβιογραφία της «Inside Out», την επίθεση βιασμού που δέχθηκε στο σπίτι της στα 15 της.

Όπως αποκάλυψε η Moore, ο άνδρας που τη βίασε, πλήρωσε τη μητέρα της 500 δολάρια, την οποία και γνώριζε. Μετά τον βιασμό είπε χαρακτηριστικά στη μητέρα της ότι την πούλησε για τα χρήματα. «Ήταν βιασμός. Και μία καταστροφική προδοσία», ανέφερε συγκλονισμένη.

Ο βιαστής της αμέσως μετά την είχε ρωτήσει «Πώς νιώθεις που εκπορνεύτηκες; Πώς νιώθεις που σε πούλησε η ίδια σου η μάνα για 500 δολάρια;». Όπως αναφέρει η Moore μετά το συμβάν: «Το αμέσως επόμενο που θυμάμαι είναι ότι χρησιμοποίησα τα δάχτυλα μου για να βγάλω από το στόμα της μητέρας μου τα χάπια που είχε καταπιεί. Η παιδική μου ηλικία είχε πια τελειώσει».

Η μητέρα της Moore, η οποία ήταν αλκοολική, συνήθιζε να την πηγαίνει στα διάφορα bar από όταν ήταν στην εφηβεία, για να τις προσέξουν οι άνδρες. Το 1998 η μητέρα της πεθαίνει.

Δείτε ακόμη:Η εντυπωσιακή και λαμπερή Demi Moore

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.