O γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Cape Town την Τετάρτη.
Η οικογένεια βρίσκεται σε 10ήμερο royal tour και έκανε μια συνάντηση με τον ακτιβιστή κατά του απαρτχάιντ, αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu και την κόρη του Thandeka Tutu-Gxashe.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψε το όνομα με το οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά τον 5 μηνών γιο της, Archie.
Σε ένα video στο οποίο το ζευγάρι πλησιάζει, ακούγεται η Meghan να αποκαλεί τον μικρό "Bubba!", ενώ τον μεταφέρει στο κτίριο.
Ο Αrchie έδειχνε γλυκύτατος με το φορμάκι και το μακρυμάνικο μπλουζάκι του, ενώ οι χρήστες των social media επισημαίνουν την ομοιότητα μεταξύ του μωρού και του Δούκα του Sussex.
Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Αυτό είναι το μόνο χρώμα που αξίζει να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για πεντικιούρ
- Ο ρόλος που αποδείχθηκε ο δυσκολότερος για τον Σαμ Νιλ και αδικήθηκε όσο κανένας άλλος - «Δεν είδε κανείς την ταινία»
- Τέλος τα βάσανα για 4 ζώδια μέχρι το τέλος του μήνα – Αφήνουν πίσω δυσκολίες, ανοίγουν νέοι δρόμοι