CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow φωτογραφήθηκε με την μαμά και την κόρη της και είναι ίδιες


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2019

Η Gwyneth Paltrow φωτογραφήθηκε με την μαμά και την κόρη της και είναι ίδιες

Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, και το ίδιο φαίνεται πως ισχύει για την Apple, την κόρη της Gwyneth Paltrow.

Προς τιμήν των 47ων γενεθλίων της ηθοποιού την Παρασκευή, ο φίλος της Derek Blasberg δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της Paltrow στην οποία αγκαλιάζεται με την μαμά της, Blythe Danner, και την 15χρονη κόρη της, Apple. 

"Σήμερα είναι τα γενέθλια της μεσαίας, αλλά ας γιορτάσουμε ολόκληρη τη γραμμή αίματος Danner-Paltrow-Martin", έγραψε ο Blasberg. "Εδώ βλέπετε τρεις ευγενικές, ταλαντούχες, γλυκές, υπέροχες γυναίκες".

Τα περισσότερα σχόλια στη φωτογραφία εστιάζουν στην ομοιότητα των τριών γυναικών. "Ο ίδιος άνθρωπος τρεις φορές", σχολίασε ένας χρήστης.

Η Paltrow κι ο Martin κρατούν τα παιδιά τους σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μοιράζονται μερικές φορές φωτογραφίες τους στο Instagram. Τον Μάρτιο, η Paltrow μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Apple, στην οποία έχουν πάει για σκι, και η Apple δε χάρηκε καθόλου με αυτό. "Έχουμε πει ότι δε θα ανεβάζεις τίποτα χωρίς τη συναίνεσή μου", σχολίασε στη μαμά της. 

Δείτε ακόμη: Τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.