CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow ντρόπιασε την κόρη της στο Instagram και η αντίδραση της Apple ήταν υπέροχη


The Jennettes

26 Μαρτίου 2019

abaca_634143_049.jpg

Η Gwyneth Paltrow και η 14χρονη κόρη της Apple Martin πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο κάνοντας σκι. Οι δυο γυναίκες με την καταπληκτική ομοιότητα, έβγαλαν μια selfie, την οποία η Paltrow ανέβασε στο Instagram.

Η Paltrow πρόσθεσε τρια emoji αντί για λεζάντα, όμως απ'ότι φαίνεται, η έφηβη κόρη της δεν είχε δώσει την άδειά της για αυτήν τη φωτογραφία. "Μαμά, το συζητήσαμε αυτό", σχολίασε η Apple. "Δεν μπορείς να δημοσιεύσεις τίποτα χωρίς τη συναίνεσή μου". Η ηθοποιός απάντησε στην κόρη της δημόσια, γράφοντας "Δεν φαίνεται καν το πρόσωπό σου!", πράγμα που είναι αλήθεια, καθώς στη φωτογραφία η Apple φοράει κράνος. Κρίνοντας από το ότι η φωτογραφία παρέμεινε στο προφίλ της Paltrow, συμπεραίνουμε ότι η μαμά μάλλον κέρδισε αυτήν τη μάχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⛷❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Η Apple, το μεγαλύτερο παιδί της Paltrow με τον Chris Martin, έχει εμφανιστεί ξανά στο Instagram της ηθοποιού, με περισσότερο εμφανές το πρόσωπό της. Παρόλο που η Paltrow δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τα παιδιά της, πριν λίγο καιρό ανέβασε μια φωτογραφία της Apple με την κολλητή της στα γενέθλια της δεύτερης. "Χρόνια πολλά @ava.crox❤️ Σε αγαπάμε και σε λατρεύουμε. Σε ευχαριστώ που είσαι η αδερφή ψυχή της Apple. Οι δυο σας μαζί είστε το αγαπημένο μου πράγμα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @ava.crox ❤️we love and adore you. Thank you for being apples soul sister, the two of you together are just about my favorite thing ever.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.