Η Gwyneth Paltrow ντρόπιασε την κόρη της στο Instagram και η αντίδραση της Apple ήταν υπέροχη

The Jennettes
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
abaca_634143_049.jpg

Η Gwyneth Paltrow και η 14χρονη κόρη της Apple Martin πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο κάνοντας σκι. Οι δυο γυναίκες με την καταπληκτική ομοιότητα, έβγαλαν μια selfie, την οποία η Paltrow ανέβασε στο Instagram.

Η Paltrow πρόσθεσε τρια emoji αντί για λεζάντα, όμως απ'ότι φαίνεται, η έφηβη κόρη της δεν είχε δώσει την άδειά της για αυτήν τη φωτογραφία. "Μαμά, το συζητήσαμε αυτό", σχολίασε η Apple. "Δεν μπορείς να δημοσιεύσεις τίποτα χωρίς τη συναίνεσή μου". Η ηθοποιός απάντησε στην κόρη της δημόσια, γράφοντας "Δεν φαίνεται καν το πρόσωπό σου!", πράγμα που είναι αλήθεια, καθώς στη φωτογραφία η Apple φοράει κράνος. Κρίνοντας από το ότι η φωτογραφία παρέμεινε στο προφίλ της Paltrow, συμπεραίνουμε ότι η μαμά μάλλον κέρδισε αυτήν τη μάχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⛷❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Η Apple, το μεγαλύτερο παιδί της Paltrow με τον Chris Martin, έχει εμφανιστεί ξανά στο Instagram της ηθοποιού, με περισσότερο εμφανές το πρόσωπό της. Παρόλο που η Paltrow δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τα παιδιά της, πριν λίγο καιρό ανέβασε μια φωτογραφία της Apple με την κολλητή της στα γενέθλια της δεύτερης. "Χρόνια πολλά @ava.crox❤️ Σε αγαπάμε και σε λατρεύουμε. Σε ευχαριστώ που είσαι η αδερφή ψυχή της Apple. Οι δυο σας μαζί είστε το αγαπημένο μου πράγμα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @ava.crox ❤️we love and adore you. Thank you for being apples soul sister, the two of you together are just about my favorite thing ever.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες