CELEBRITIES

Brooke Shields: «Φοβάμαι την πλαστική χειρουργική αλλά κάνω ο,τι μπορώ για να δείχνω καλά»


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2019

Brooke Shields: «Φοβάμαι την πλαστική χειρουργική αλλά κάνω ο,τι μπορώ για να δείχνω καλά»

Η Brooke Shields μίλησε με πολλή ειλικρίνεια για τη σχέση της με το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή "Watch What Happens Live with Andy Cohen", η 54χρονη Shields αποκάλυψε ότι φοβάται υπερβολικά να κάνει πλαστική ή αισθητικές ενέσεις.

"Έχεις πει 'δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου'" της είπε ο Andy Cohen. "Θα το σκεφτόσουν. Το σκέφτεσαι;"

"Οκ, το φοβάμαι πολύ, αλλά επίσης κάνω ο,τι μπορώ για να δείχνω και να νιώθω όσο καλύτερα γίνεται", απάντησε η Shields.

Aντί για Botox, fillers και πλαστικές, η ηθοποιός χρησιμοποιεί μια μη παρεμβατική μέθοδο, η οποία περιορίζει τα κύτταρα λίπους. Ενώ όμως η ίδια είναι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, δήλωσε ότι οι κόρες της που βρίσκονται στην εφηβεία της λένε μερικές φορές για πλάκα να κάνει μερικές ενέσεις στο πρόσωπό της. "Μου λένε 'χρειάζεσαι πραγματικά κάτι λίγο εδώ'", είπε η Shields δείχνοντας το μετώπό της. "Και λέω "να πάρει!'".

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ενώ φοβάται τις παρεμβατικές μεθόδους, δεν μπορεί ποτέ να πει ποτέ".

Δείτε ακόμη: 9 sexy γυναίκες άνω των 40

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.