CELEBRITIES

Hailey Baldwin και Justin Bieber ξαναπαντρεύτηκαν -To μίνι Vivienne Westwood νυφικό και οι πρώτες φωτογραφίες


1 Οκτωβρίου 2019

Hailey Baldwin και  Justin Bieber ξαναπαντρεύτηκαν -To μίνι Vivienne Westwood νυφικό και οι πρώτες φωτογραφίες

Η Hailey και ο Justin Bieber βρίσκονται στη Νότια Καρολίνα με φίλους και την οικογένεια τους, όπου πραγματοποιίησαν τη θρησκευτική τελετή του γάμου τους.
Οι πρώτες εικόνες ξεπήδησαν από τους λογαριασμούς στο Instagram των εκλεκτών καλεσμένων, όπως το μοντέλο Kendall Jenner και ο David Grutman καθώς και από fan pages.
Η Hailey ντύθηκε ν΄λυφη με ένα κομψό και μίνι λευκό φόρεμα δια χειρός Vivienne Westwood. Το μεταξωτό φόρεμα αποκάλυπτε του ώμους της αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της.
Δημιουργήθηκε ειδικά για την 22χρονη στο atelier του label στο Λονδίνο και σχεδιάστηκε με περιβαλλοντική συνείδηση. Κατασκευάστηκε από βιολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον Peace Silk.

Το μοντέλο συνδύασε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα λευκό φιόγκο στα μαλλιά της , τα οποία ήταν πιασμένα μισά μισά.
Ο σύζυγός της και σταρ της ποπ φορούσε ένα απλό λευκό πουκάμισο πόλο, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Το γαμήλιο πάρτι έλαβε χώρα στο Montage Palmetto Bluff, όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με μικρές βάρκες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα στο δημαρχείο τον περασμένο Σεπτέμβριο και το μοντέλο έχει ήδη υιοθετήσει το ονομα του συζύγου της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.