CELEBRITIES

Η Kylie Jenner και ο Τravis Scott χώρισαν -Γιατί επέλεξαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους


2 Οκτωβρίου 2019

Η Kylie Jenner και ο Τravis Scott χώρισαν -Γιατί επέλεξαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους

Υπάρχει λόγος για τον οποίο ο Travis Scott δεν βρέθηκε μαζί με την Kylie Jenner και την κόρη τους Stormi Webster στο γάμο της Hailey Baldwin και τον γάμο του Justin Bieber. Το TMZ αναφέρει: Αυτός και η Jenner δεν είναι πλέον μαζί. Πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους.

Οι πηγές ανέφεραν ότι η Jenner και ο Scott «προσπαθούσαν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει για λίγο, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισαν να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για τώρα». Προς το παρόν, ο Scott και η Jenner θα «συνεχίσουν να συγκατοικούν και θα διατηρήσουν την μικρή Stormi ως την προτεραιότητά τους».

Ο Scott και ο Jenner αντιμετώπισαν προβλήματα νωρίτερα φέτος, όταν η Κylie Jenner τον κατηγόρησε ότι την απάτησε. Μετά από ένα ταξίδι η σχέση τους αποκαταστάθηκε και φαίνεται ότι, χρειάζονταν πραγματικά αυτές τις διακοπές.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και ο ράπερ εμφανίστηκαν πρόσφατα μαζί στο νέο τεύχος του Playboy. Ο Scott πήρε συνέντευξη στην Jenner και την ρώτησε γιατί δούλεψαν τόσο καλά ως ζευγάρι. «Πιστεύουμε το ίδιο, και έχουμε τους ίδιους στόχους και τα πάθη στη ζωή», δήλωσε ηJenner. "Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε καλή χημεία, διασκεδάζουμε μαζί, είσαι ο καλύτερος φίλος μου. Μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα που έχει κάθε σχέση, εξελισσόμαστε μαζί τους και μέσα από αυτά και γινόμαστε δυνατότεροι».

Εμείς ευχόμαστε να είναι πάλι μαζί σύντομα.

Δείτε ακόμη: Η Kylie Jenner με άψογο στιλ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.