CELEBRITIES

Γιατί ο Πρίγκιπας Harry φοβάται για τη Meghan Markle;


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2019

Γιατί ο Πρίγκιπας Harry φοβάται για τη Meghan Markle;

O Πρίγκιπας Harry, μιλώντας στον βρετανικό τύπο, τόνισε ότι φοβάται μην πέσει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων που αντιμετώπιζε η μητέρα του, Diana.

Ο Δούκας του Sussex κατηγόρησε τον Τύπο για «εκφοβισμό», κάνοντας λόγο για «αμείλικτη προπαγάνδα». Είπε ότι φοβάται μήπως η Meghan έχει να αντιμετωπίσει τις ίδιες «ισχυρές δυνάμεις» με την Πριγκίπισσα Diana. Το ζευγάρι δήλωσε επίσης, ότι η Meghan έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Mail.

«Δυστυχώς, η σύζυγός μου έχει γίνει ένα από τα τελευταία θύματα του βρετανικού τύπου - μια αδίστακτη εκστρατεία που έχει κλιμακωθεί κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και κατά το μεγάλωμα του νεογέννητου γιου μας», δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry.

«Υπάρχει ένα ανθρώπινο κόστος σε αυτή την αμείλικτη προπαγάνδα, ειδικά όταν είναι τόσο ψευδής και κακόβουλη. Ο βαθύτερος φόβος μου είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έχω δει τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ είναι εμπορεύσιμος στο σημείο ότι δεν αντιμετωπίζονται πλέον ή θεωρούνται ως πραγματικό πρόσωπο. Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη γυναίκα μου να πέφτει θύμα στις ίδιες ισχυρές δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά ο Δούκας του Sussex.

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.