CELEBRITIES

Η Dakota Johnson περνά ένα σημαντικό μήνυμα για τις γυναίκες μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2019

Η Dakota Johnson περνά ένα σημαντικό μήνυμα για τις γυναίκες μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram

Η γνωστή ηθοποιός από την ταινία «50 shades of Grey», Dakota Johnson ξεκίνησε ένα podcast για να μοιραστεί ιστορίες γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική βία και κακοποίηση.

Η Johnson έκανε γνωστή την έναρξη του podcast μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αποκαλύπτοντας το λογότυπο και το όνομα, που θα είναι "The Left Ear". Η γνωστή star επεσήμανε στην ανάρτησή της, ότι πριν από ένα χρόνο έιχε ζητήσει  από γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο να καλέσουν έναν αριθμό τηλεφώνου (τον οποίο μοιράστηκε στο Instagram) και να αφήσουν φωνητικά μηνύματα "λέγοντας τις ιστορίες τους για σεξουαλική βία, παρενόχληση και ανισότητες ανάμεσα στα δύο φύλα". Τα φωνητικά μηνύματα που έλαβε η 29χρονη ηθοποιός, έχουν μετατραπεί τώρα σε podcast, με τη μόνη αλλαγή να είναι η αντικατάσταση των φωνών για να διαφυλαχτεί το απόρρητο. «Δεν ήθελα να μιλήσω εξ ονόματός τους, ήθελα να τους ακούσω», έγραψε η Johnson στο Instagram.

 

«Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε η ηθοποιός. Η ακρόαση των ιστοριών από το podcast «μπορεί να αρκετά έντονη», προτρέποντας τους ακροατές να είναι σίγουροι αν επιλέξουν να τις ακούσουν. «Σε αυτό το podcast, θέλω να δημιουργήσω ένα χώρο όπου ο ακροατής ακούει τόσο ειλικρινά και γενναία όσο οι ομιλητές που είχαν το θάρρος να καλέσουν», τόνισε η Dakota Johnson.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/Ideal Images

Δείτε ακόμη: Τα σκάνδαλα του "παλιού" Hollywood που μας σοκάρουν μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.