CELEBRITIES

Ολοι μιλούν για τον sexy σωματοφύλακα της Cardi B και όχι άδικα


3 Οκτωβρίου 2019

Ολοι μιλούν για τον sexy σωματοφύλακα της Cardi B και όχι άδικα

Η διάσημη τραγουδίστρια Cardi B έχει έναν πολύ εντυπωσιακό σωματοφύλακα με το όνομα Price. Πρόσφατα η σταρ εμφανίστηκε στο show του οίκου Chanel με ένα πολύ κομψό look από tweed με την υπογραφή φυσικά του Γαλλικού οίκου.
Ωστόσο την προσοχή τράβηξε ο άντρας που την συνόδευε. Ολοι σή μερα μιλούν για τον sexy σωματοφύλακα και όχι άδικα αφού, είναι στ'αλήθεια εντυπωσιακός. 
Ψηλός, με σκουρόχρωμη επιδερμίδα και ξυρισμένο κεφάλι, o Price επέλεξε ένα κομψό γκρι σμόκιν και ανοιχτόχρωμο παλτό για να συνοδέψει την Cardi B.
Eμείς τν εντοπίσαμε στο Instagram (@price_services, σε περίπτωση που θέλετε να πατήσετε το μπλε κουμπί "follow"), είναι ο διευθυντής της ασφάλειας στην Priceless Protection Services, για την οποία μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι δική του εταιρεία. Αν και δεν είναι σαφές πόσο καιρό η Cardi τον έχει στοπλευρό της, στοιχηματίζουμε πως σύντομα ο hot άντρας θα γνωρίσει την επιτυχία. 

Getty

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS