CELEBRITIES

Η πιο συναισθηματική συνέντευξη της Angelina Jolie για τον Brad Pitt


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2019

Η πιο συναισθηματική συνέντευξη της Angelina Jolie για τον Brad Pitt

“Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πια, μέρα με τη μέρα γινόμουν όλο και πιο μικρή και ασήμαντη»

Σε συνέντευξη της στη γαλλική Madame Figaro, η Angelina Jolie άνοιξε την καρδιά της τρία χρόνια μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Brad Pitt, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες τέλους της σχέσης τους, αλλά και της ψυχολογικής της κατάστασης.

Όπως δήλωσε η ίδια, στα πλαίσια προώθησης της νέας της ταινίας, του sequel της Maleficent, «μπορεί να μη γνωρίζω πολλά για το πεπρωμένο, αλλά είμαι σίγουρη πως έρχεται μια μεγάλη περίοδος αλλαγής στη ζωή μου. Τον τελευταίο καιρό ήμουν λιγάκι χαμένη».

Γύρω από τον Brad Pitt και την ίδια, ανέφερε, «Νομίζω ότι ήμαστε στο τέλος της σχέσης με τον Brad και μετά χωρίσαμε. Ήταν περίπλοκο. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πια και γινόμουν, πώς να το πω, μικρότερη, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα. Ήμουν βαθιά στενοχωρημένη, ήμουν πληγωμένη. Από την άλλη, ήταν ενδιαφέρον το να νιώσω ταπεινή και ασήμαντη».

Η ηθοποιός όμως, έκανε στη συνέχεια, ξεκάθαρο ότι δουλεύει πάνω στο τραύμα που της άφησε αυτός ο χωρισμός. «Είναι ένα μάθημα, το οποίο προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά μου, την ιδέα της ανανέωσης και, μέσα από όλα αυτά, την έννοια της χαράς. Έπρεπε να ανακαλύψω από την αρχή, τη χαρά».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.