CELEBRITIES

Oprah Winfrey: «Δεν μετανιώνω που δεν έκανα παιδιά»


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Oprah Winfrey: «Δεν μετανιώνω που δεν έκανα παιδιά»

Η Oprah Winfrey πρόσφατα παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά. Και παρά το γεγονός ότι είναι ζευγάρι εδώ και 33 χρόνια με τον Stedman Graham, δεν παντρεύτηκε ποτέ και ούτε μεγάλωσε την οικογένειά της.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 65χρονη παρουσιάστρια είπε πως όταν της έκανε πρόταση γάμου ο Graham, ενώ σκέφτηκε να αποκτήσει παιδί, θεώρησε πως θα ήταν η μόνη δουλειά που δεν θα μπορούσε να αποκοπεί. "Κάπου στο Chicago είχα αγοράσει ένα επιπλέον διαμέρισμα γιατί σκέφτηκα:" Λοιπόν, αν παντρευτούμε, θα χρειαστώ χώρο για τα παιδιά ", είπε χαρακτηριστικά η Winfrey.

H Oprah πρόσθεσε ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που αποφάσισε να μην κάνει παιδιά είναι επειδή είδε «το βάθος της ευθύνης και της θυσίας που πραγματικά απαιτείται για να είναι κάποια μητέρα» κατά τη διάρκεια των ετών παρουσίασής της στο "The Oprah Winfrey Show". "Συνειδητοποίησα: ότι μιλάω με πολλούς ανθρώπους που έχουν μπερδευτεί και είναι μπερδεμένοι, επειδή είχαν μητέρες και πατέρες που δεν γνώριζαν πόσο σοβαρή είναι αυτή η δουλειά ", δήλωσε η Winfrey.

"Δεν έχω την ικανότητα να διαχωρίζω τον τρόπο που βλέπω άλλες γυναίκες που κάνουν παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο,  είχα απίστευτα μεγάλο σεβασμό για τις γυναίκες που επιλέγουν να είναι στο σπίτι με τα παιδιά τους, επειδή δεν ξέρω πώς το κάνετε όλη την ημέρα.ωΚανείς δεν δίνει στις γυναίκες την πίστη που τους αξίζει", ανέφερε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Η Winfrey συνέχισε εξηγώντας γιατί εκείνη και ο Graham αποφάσισαν να παραμείνουν αγαπημένο ζευγάρι για πολύ καιρό, αναγνωρίζοντας ότι τα πράγματα «ίσως να είχαν αλλάξει» αν είχαν παντρευτεί.

Δείτε ακόμη: Τα σκάνδαλα του "παλιού" Hollywood που μας σοκάρουν μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.