CELEBRITIES

Bradley Cooper: Αχώριστος με τη μαμά του μετά τον χωρισμό


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Bradley Cooper: Αχώριστος με τη μαμά του μετά τον χωρισμό

Αρκετές φήμες θέλουν τον Bradley Cooper να μένει πλέον, μαζί με τη μαμά του για να τον βοηθά κυρίως, με τη φροντίδα της δίχρονης κόρης του, Lea, μετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk.

Η αλήθεια είναι πως ο Bradley φρόντισε να πάρει ένα διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη ώστε να έχει κοντά τη μητέρα του, αλλά φροντίζει να διατηρεί ωστόσο, και στιγμές ιδιωτικότητας.

Ο Cooper είναι από τους ηθοποιούς, που επιλέγουν να έχουν μαζί σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση ακόμη κι επάνω στο κόκκινο χαλί, τη γυναίκα που τους έφερε στον κόσμο, κι ίσως γι’ αυτό η είδηση ότι ο ίδιος πλέον ζει μέσα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του πήρε τον τελευταίο καιρό, μεγάλες διαστάσεις, αποτελώντας περισσότερο μια κατασκευασμένη ιστορία. 

Σίγουρα, η μαμά Cooper είναι από τις μητέρες του Hollywood, που ασκούν άμεση επιρροή στους γιους τους, αλλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει μακριά τις υποψήφιες γυναίκες, εκ των οποίων μία από αυτές θα σταθεί ξανά στο πλάι του στο μέλλον.  

Δείτε ακόμη: O Bradley Cooper naked... 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.