CELEBRITIES

Kate Middleton: H ασυναγώνιστα κομψή εμφάνιση στο Πακιστάν που θύμισε την πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

Kate Middleton: H ασυναγώνιστα κομψή εμφάνιση στο Πακιστάν που θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έφθασαν τη Δευτέρα στο Πακιστάν, όπου θα ξεκινήσουν από σήμερα τη δύσκολη περιοδεία τους στη χώρα που δίνει αιματηρές μάχες εναντίον του εξτρεμισμού με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Το μακρύ τιρκουάζ φόρεμα και το παντελόνι, που επέλεξε να φορέσει η Kate κατά την άφιξή της στη χώρα, θύμισε την πριγκίπισσα Diana, όταν είχε επισκεφθεί το Πακιστάν.

Το Πακιστάν ήταν πολύ ιδιαίτερη χώρα για την πριγκίπισσα, καθώς ήταν ερωτευμένη με τον Πακιστανό γιατρό, Hasnat Khan.

Έπειτα από μια πτήση 8 ωρών, το ζεύγος έφτασε στο Πακιστάν ενώ οι λεπτομέρειες για την πενθήμερη επίσκεψή τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Βρετανίας στο Πακιστάν, Τόμας Ντρου, «Στόχος της επίσκεψης είναι να τιμηθούν οι ιστορικές σχέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με το Πακιστάν».

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει το παλάτι του Kensington, το ταξίδι αυτό είναι «το πιο περίπλοκο που αναλαμβάνει ο δούκας και η δούκισσα μέχρι σήμερα, δεδομένων των αναγκών υλικοτεχνικής υποδομής και ασφαλείας».  

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.