CELEBRITIES

Bombshell: Η Charlize Theron ανάμεσα στα οσκαρικά φαβορί για το 2020


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

Bombshell: Η Charlize Theron ανάμεσα στα οσκαρικά φαβορί για το 2020

Ο εντυπωσιακός ρόλος της Charlize Theron στην ταινία «Bombshell» την οδηγεί σχεδόν με βεβαιότητα στην πεντάδα του Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία του Jay Roach, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως θα λάβει πολλές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020, καθώς δύο από τις τρεις πρωταγωνίστριες, η Theron και η Margot Robbie μοιάζουν να είναι υποψήφιες για τις κατηγορίες του Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Charlize Theron, η Margot Robbie και η Nicole Kidman πρωταγωνιστούν στην ιστορία της πτώσης του μεγιστάνα Προέδρου, Roger Ailes του αμερικανικού καναλιού, Fox, όταν η εργαζόμενη, Gretchen Carlson του έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, ωθώντας πολλές ακόμη γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Την Carlson υποδύεται η Nicole Kidman, η Charlize Theron παίρνει τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Megyn Kelly, ενώ η Margot Robbie αναλαμβάνει τον ρόλο της τηλεοπτικής παραγωγού, Kayla Pospisil. Η ταινία που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα, εστιάζει στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και γενικά στην υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο, προμηνύοντας το σκάνδαλο του Harvey Weinstein και τη διάδοση του κινήματος #MeToo.

Η Charlize Theron, μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της εποχής μας, αναμφίβολα, ξεχωρίζει με τον ρόλο της ως Megyn Kelly, γεγονός το οποίο την οδηγεί στον δρόμο για την πεντάδα του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, δεκαπέντε χρόνια μετά το Όσκαρ της στην ταινία «Monster» το 2004 και την υποψηφιότητά της δυο χρόνια μετά, για το «North Country». 

Δείτε ακόμη: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.