CELEBRITIES

Angelina Jolie: «Τα νέα κορίτσια αποκτούν δύναμη από τους άνδρες γύρω τους»


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

Angelina Jolie: «Τα νέα κορίτσια αποκτούν δύναμη από τους άνδρες γύρω τους»

Η Angelina Jolie, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, «Maleficent: Mistress of Evil», μίλησε για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίζουν οι άνδρες στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νεαρών κοριτσιών.

Σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό, «Οι γυναικείοι χαρακτήρες στις ταινίες δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται ως σωματικά δυνατές ώστε να φαίνονται ισχυρές. Όπως δήλωσε στην πρεμιέρα της ταινίας, «Πιστεύω πως, όταν υπάρχει μια ιστορία που αναφέρεται σε μια δυνατή γυναίκα, εκείνη σχεδόν πάντα, πρέπει να κερδίζει τον άντρα ή να είναι σαν εκείνον ή να μην τον έχει ανάγκη». 

Αναφερόμενη στον ρόλο της στην ταινία και σε εκείνον της Elle Fanning ως Princess Aurora, η Jolie δηλώνει: «Και οι δυο μας αγαπάμε και έχουμε ανάγκη να μαθαίνουμε από τους άντρες. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι πολύ σημαντικό για τα νεαρά κορίτσια, να αναζητήσουν τη δική τους δύναμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβονται τους άντρες και να μαθαίνουν πράγματα από αυτούς». 

Όπως συμπληρώνει, «Στους χαρακτήρες μας υπάρχουν διαφορετικά είδη γυναικών, όπως υπάρχουν και εκπληκτικοί άνδρες στην ταινία και θα ήθελα να σταθώ σε αυτό».

Εκείνο που έχει σημασία, όπως φαίνεται, είναι κάθε γυναίκα να βρει τη δική της δύναμη, κάτι το οποίο δεν αποτυπώνεται πολύ στην οθόνη.  

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ disneymaleficent

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy στιγμές της Angelina Jolie για τα 44α γενέθλια της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.