CELEBRITIES

James Middleton: Ο αδερφός της Kate Middleton μίλησε ανοιχτά για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

James Middleton: Ο αδερφός της Kate Middleton μίλησε ανοιχτά για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη

Ίσως τον μάθαμε το τελευταίο διάστημα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρουμε ήδη πολλά για τη ζωή του γοητευτικού αδερφού της Kate Middleton. Ο ίδιος έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Alize Thevenet.

Πρόσφατα, ο James Middleton παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Telegraph που μίλησε χωρίς φόβο για την κατάθλιψη αλλά και πόσο τον βοήθησε η αδερφή του να την ξεπεράσει.

Χαρακτηριστικά στην συνέντευξη αναφέρει: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και να φάω, ούτε μπορούσα να διαβάσω κάποιο βιβλίο ή να δω μια ταινία. Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε κι αν αντιμετωπίζει κάποιος, το να μπορέσει να μιλήσει για αυτό στα μέλη της οικογένειας του, είναι το πιο δύσκολο. Είμαι ο πιο μικρός όποτε πιστεύω πως αυτό είναι φυσιολογικό».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στην ιδιωτική ψυχιατρική κλινική οπού έκανε τις συνεδριάσεις του για περίπου έναν χρόνο, δεν έλειπαν από δίπλα του η οικογένειά του αλλά και η αδερφή του. Καταλήγει, πως δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από την κατάθλιψη αλλά νιώθει υπερήφανος για τον εαυτό του και συνεχίζει να παλεύει καθημερινά.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.