CELEBRITIES

Natalie Portman: «Όλες κάνουμε λάθη, αποδεχτείτε τα για να συνεχίσουμε»


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2019

Natalie Portman: «Όλες κάνουμε λάθη, αποδεχτείτε τα για να συνεχίσουμε»

Όταν η διάσημη ηθοποιός, Natalie Portman, ανέβηκε στη σκηνή της ετήσιας εκδήλωσης του "ELLE" για το "Women in Hollywood", μίλησε για την ισότητα των φύλων, προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού για την εμπνευσμένη ομιλία της.

Κατά την ομιλία της, η νικήτρια του Όσκαρ μίλησε για έναν κόσμο, στον οποίο οι γυναίκες μπορούν να αποτυγχάνουν σε μεγάλο βαθμό και παρ' όλα αυτά να παραμένουν στο παιχνίδι. Μάλιστα, στην τελευταία της ταινία "Lucy in the Sky", βλέπουμε τις γυναίκες να αποτυγχάνουν και να συγκρίνονται αναποφεύκτα με τον ανδρικό φύλο. Ενώ η Portman ως αστροναύτης "χάνει την ψυχραιμία της και χάνει τα πάντα". "Κάτι ισχυρό που μπορούμε να θέσουμε για την επόμενη γενιά, θα ήταν να κάνουμε το πιο ανθρώπινο πράγμα: Να κάνουμε λάθη και στη συνέχεια να μην ακολουθούμε την πορεία μιας καταδικασμένης γυναίκας ή μιας νεκρής ή της καταστραμμένης γυναίκας. Βγείτε έξω από το λάθος και κάντε το καλύτερο", είπε χαρακτηριστικά η Portman μεταξύ άλλων.

 Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Natalie Portman είναι πιο μοντέρνο από όσο περιμέναμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.