CELEBRITIES

H Kate Middleton ξαναφόρεσε την τιάρα της αυτή τη φορά για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2019

H Kate Middleton ξαναφόρεσε την τιάρα της αυτή τη φορά για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο

Η Kate Middleton δε φοράει συχνά τιάρα αλλά όταν το κάνει, είναι για καλό σκοπό.

Την Πέμπτη, η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα στέμμα για να διοργανώσει tea party με ένα 7χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον Richard Palmer της Daily Express, η μικρή ονομάζεται Wafia Rehmani και νοσηλεύεται με όγκο στα νεφρά. Το μικρό κορίτσι ονειρεύεται να γίνει γιατρός, ενώ αποκάλυψε στην Kate και τον Πρίγκιπα William όλο το σετ με τα ιατρικά της παιχνίδια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα επισκέφθηκαν το νοσοκομείο την Πέμπτη, ακολουθώντας τα βήματα της Πριγκίπισσας Diana, που είχε επισκεφθεί το Shaukat Khanum το 1996 και το 1997. Μετά την επίσκεψή τους, το Παλάτι του Kensington απέδωσε φόρο τιμής στη Diana στο Instagram.

«Το 1996 κα το 1997, η Diana επισκέφθηκε το Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital που ειδικεύεται στις θεραπείες κατά του καρκίνου και βρίσκεται στο κέντρο του Lahore. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφτασαν στο νοσοκομείο για να συναντήσουν τους μικρούς ασθενείς και να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειες τους».

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.