CELEBRITIES

O γιος της Elizabeth Hurley όσο μεγαλώνει θυμίζει πολύ τη μαμά του


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2019

O γιος της Elizabeth Hurley όσο μεγαλώνει θυμίζει πολύ τη μαμά του

O γιος της Εlizabeth Hurley, Damian, έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο της μόδας τόσο με το ταλέντο του, την αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του, αλλά κυρίως γιατί θυμίζει καταπληκτικά τη διάσημη μαμά του. Ήταν πάντα εξοικειωμένος με τα φλας και τις κάμερες και με μία τεράστια ομοιότητα με την πασίγνωστη ηθοποιό ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα ακολουθήσει μία πορεία στο χώρο του modelling.

Το look του δεν είναι ούτε "ανδρόγυνο" αλλά ούτε "unisex" - η εμφανισή του έχει σπάσει την διάκριση μεταξύ ανδρών και γυναικών στο κόσμο της μόδας και αυτό είναι που τον κάνει και τόσο μοναδικό.

Ο Damian και η Elizabeth έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, την οποία κανείς από τους δύο δε φοβάται να δείξει στα social media. Οι δυο τους δεν έχουν κοινή μόνο την εμφάνιση και το ταλέντο, αλλά και το ίδιο modeling agency, Tess Managemen. Φαίνεται πως ο Damian βαδίζει πραγματικά στα βήματα της μητέρας του και όλα δείχνουν ότι θα κάνει μια μεγάλη καριέρα όπως εκείνη.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.