CELEBRITIES

Michelle Pfeiffer: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2019

Michelle Pfeiffer: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Η διάσημη ηθοποιός, Michelle Pfeiffer, αποκάλυψε πρόσφατα, στο πλαίσιο του κινήματος "#Me Too", ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης με ένα «υψηλόβαθμο πρόσωπο» της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

H 61χρονη, Αμερικανίδα ηθοποιός, αποκάλυψε ότι στα 20 της, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα στις αρχές της καριέρας της, από υψηλόβαθμο στέλεχος του κόσμου του Hollywood. Η ηθοποιός, προσπάθησε να αγνοήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά τώρα που κοιτάζει πίσω στο περιστατικό, αισθάνεται «πραγματικά άβολα». Στο περιοδικό "Sunday Times" η Pfeiffer εξήγησε ότι το κίνημα #MeToo την ανάγκασε να επαναξιολογήσει το παρελθόν της και να αμφισβητήσει τις δικαιολογίες που είχε κάνει εκείνη τη στιγμή, όπως «δεν έπρεπε να φορέσω εκείνο το φόρεμα» ή «εγώ θα έπρεπε να γνώριζα".

Πλέον περισσότερες από 300 γυναίκες στο Hollywood, συμπεριλαμβανομένης της Meryl Streep, της Michelle Williams, της Laura Dern και της Oprah Winfrey, έχουν προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν υποστεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: H επιστροφή της Michelle Pfeiffer στο κόκκινο χαλί απέδειξε πως η αναμονή άξιζε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.