UPDATE #NOW

«Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, στη Zoë Kravitz που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της συντρόφου του "Batman"


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2019

«Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, στη Zoë Kravitz που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της συντρόφου του "Batman"

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία "Batman" και τον ρόλο της femme fatale "Catwoman" του διάσημου κόμικ, συγκεντρώσαμε και τις επτά ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει την κατά κόσμο, "Selina Kyle".

Η Zoe Kravitz, θα υποδυθεί την "Catwoman" στη νέα ταινία "Batman" και θα είναι η έβδομη στη σειρά ηθοποιός που ενσαρκώνει αυτόν τον ρόλο. Η Kravitz, που είναι κόρη του γνωστού τραγουδιστή Lenny Kravitz, ήταν η επικρατέστερη επιλογή για τον ρόλο της "Catwoman". Ενώ είναι και η τρίτη έγχρωμη ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Selina Kyle.

Πρώτη είχε παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο της "Catwoman" η Julie Newmar το 1965, ενώ ακολούθησε το 1966 η Lee Meriwether. Το 1967 ήρθε ως "Catwoman" η Eartha Kitt, η οποία με τη χαρισματική φωνή της έμοιαζε να βρυχάται πραγματικά σαν γάτα, ενώ η επιλογή της ήταν ανατρεπτική για την εποχή δεδομένου ότι ήταν έγχρωμη. Το 1992 με την ανατριχιαστική της ερμηνεία, η Michelle Pfeiffer, έγραψε ιστορία ως "Catwoman". Ακολούθησε το 2004 η Halle Berry, με όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις. Και το 2012 η Anne Hathaway, ήταν αυτή που υποδήθηκε το έτερον ήμισυ του Batman.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας "Batman" αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, ενώ η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021. Ας περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα είναι η Zoe Kravitz ως "Catwoman".

Δείτε στη gallery τις "Catwomen"