CELEBRITIES

Όταν η Margot Robbie είδε γυμνή τη Charlize Theron


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2019

Όταν η Margot Robbie είδε γυμνή τη Charlize Theron

Οι πρωταγωνίστριες της πολυαναμενόμενης ταινίας Bombshell, Margot Robbie, Nicole Kidman και Charlize Theron έκαναν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο The Ellen DeGeneres Show, μιλώντας για την πρώτη κινηματογραφική τους συνεργασία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η περιγραφή της πρώτης γνωριμίας της Theron με τη Robbie, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Εγώ, η Τόνια» είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες φωτογράφισης, και συγκεκριμένα στο W magazine μαζί με τη Theron. Η Charlize Theron είχε πιστέψει ότι η Robbie την είδε γυμνή κατά τα γυρίσματα, κάτι το οποίο έκανε την ηθοποιό να αποστρέφει το βλέμμα της διαρκώς από τη Robbie. 

Οι τρεις πρωταγωνίστριες έκαναν ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση στο show, καθώς η Margot Robbie φόρεσε deδερμάτινο mini φόρεμα, η Kidman ένα απόλυτα επίκαιρο μπεζ κοστούμι και η Theron ένα μαύρο oversized σακάκι. 

 Δείτε ακόμη: 9 sexy στιγμές της Margot Robbie

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.