CELEBRITIES

Jennifer Garner: Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2019

Jennifer Garner: Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Jennifer Garner, ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019.

Αυτό κι αν είναι ανανεώση! Tο περιοδικό "People" αμφισβητεί εδώ και πολύ καιρό τα αυστηρά συμβατικά πρότυπα ομορφιάς, ξεχωρίζοντας πλεόν τα πιο ποικίλα, ώριμα και φυλετικά χαρακτηριστικά μεταξύ των αγαπημένων μας διασημοτήτων. Και αυτό το έτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Το περιοδικό κατατάσσει τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο κάθε χρόνο, και ο κατάλογος είναι επιτέλους πολύ αναμενόμενος. Η Julia Roberts είναι ένας νικήτρια του τίτλου πέντε φορές. Αλλά ποιος πήρε φέτος το στέμμα;

O λόγος για τη 47χρονη διάσημη ηθοποιό, Jennifer Garner, η οποία είναι μαμά τριών παιδιών, επιχειρηματίας και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019. Και όχι άδικα! Η Garner είναι γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Alias" και για την κωμική ταινία "13 Going on 30". Αλλά πέρα από τις δεξιότητές της στην ηθοποία και την αναμφισβήτητα φυσική ομορφιά της, η Garner είναι μια επιτυχημένη γυναίκα με ευθύνες. Στα σχολικά της χρόνια μάλιστα θεωρούσε τον εαυτό της "band geek". 

Η Garner μεγάλωσε σε μία οικογένεια, όπου δεν ήταν το παν η ομορφιά και είναι ευγνώμων στους γονείς της για τη λογική τους στάση. "Φαίνεται ότι η ομορφιά δεν ήταν μεγάλη υπόθεση στην οικογένειά μου", έχει μοιραστεί. "Δεν νομίζω ότι οι γονείς μου είπαν ποτέ «είσαι όμορφη» και έτσι απλά δεν μου περνούσε από το μυαλό". Η στάση της Garner αντανακλάται στη νοοτροπία των ψηφοφόρων του περιοδικού People, η οποία αναγνωρίζει το πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών που περιλαμβάνουν την ιδέα της ομορφιάς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: Η Jennifer Garner άλλαξε τη διάθεση της και τη διακόσμηση στο σπίτι

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.