CELEBRITIES

Meghan Markle: Βρετανίδες βουλευτές έστειλαν επιστολή αλληλεγγύης στην αγαπημένη του πρίγκιπα Harry


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2019

Meghan Markle: Βρετανίδες βουλευτές έστειλαν επιστολή αλληλεγγύης στην αγαπημένη του πρίγκιπα Harry

Μετά από τα πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της, η Meghan Markle βρήκε θερμούς υποστηρικτές που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς το πρόσωπό της. Γυναίκες βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα της Βρετανίας τάχθηκαν υπέρ της συζύγου του πρίγκιπα Harry και κατά των ΜΜΕ.

Η βουλευτής Χόλι Λιντς έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, την οποία υπέγραψαν 71 γυναίκες, συνάδελφοι της στη Βουλή των Κοινοτήτων. «Ως βουλευτές από κάθε πολιτικό ρεύμα, θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας απέναντί σας, για τη στάση που υιοθετείτε εναντίον της συχνά προσβλητικής και παραπλανητικής φύσης των άρθρων που δημοσιεύονται σε ορισμένες εφημερίδες σχετικά με εσάς, τον χαρακτήρα σας και την οικογένειά σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα άρθρα και οι τίτλοι ισοδυναμούν με εισβολή στην ιδιωτική σας ζωή». 

Να σημειωθεί πως η Meghan Markle είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον εφημερίδας για το «bullying» που είχε υποστεί το ζευγάρι από πλήθος βρετανικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με δήλωση του πρίγκιπα Harry, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα βρετανικά μέσα την Αμερικανίδα σύζυγό του θυμίζει τον τρόπο που προσέγγιζαν τη μητέρα του, Diana.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.