CELEBRITIES

H Charlize Theron συγκινημένη παραλαμβάνει βραβείο από την Nicole Kidman: «Είσαι το είδωλο μου»


4 Νοεμβρίου 2019

H Charlize Theron συγκινημένη παραλαμβάνει βραβείο από την Nicole Kidman: «Είσαι το είδωλο μου»

Η Charlize Theron δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα όταν τιμήθηκε από τη συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία Bombshell, Nicole Kidman στα 23α Ετήσια Βραβεία Κινηματογράφου του Hollywood την Κυριακή.

Η διάσημη ηθοποιός - η οποία έχει λάβει αμέτρητες διακρίσεις για την 25ετή καριέρα της ως ηθοποιός -μεταξύ των οποίων ένα Όσκαρ για το ρόλο της στο Monster του 2003 - τιμήθηκε με το βραβείο επίτευξης καριέρας  από την επίσης οσκαρική Nicole Kidman.

jenny.gr

«Η Nicole Kidman μου έδωσε ένα βραβείο για κάτι που ποτέ δεν περίμενα πραγματικά, ξέρετε, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχα αυτή τη καριέρα».
«Το γεγονός ότι μπορώ να κοιτάξω πίσω και να νιώσω πως έκανα κάτι το οποίο ήθελα πραγματικά, σημαίνει πολλά».
Ένιωσε επίσης απίστευτα τυχερή που βραβεύτηκε από την Kidman: «Είναι για μένα είδωλο και κάποια που σέβομαι και θαυμάζω».

jenny.gr

«Αυτά που είπε και το ότι είμαστε τελικά σε μια ταινία μαζί -είναι κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανη». 
H Charlize Theron εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι καμπάνα και μακρύ διάφανο φόρεμα σε μαύρο, κεντημένο ολόκληρο με πολύχρωμα κρύσταλλα από τον οίκο Alexander McQueen, ενώ η Κidman επέλεξε ιβουάρ φόρεμα Loewe.

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.