CELEBRITIES

Η Kendall Jenner έγινε 24 και δέχτηκε το πιο τρυφερό μήνυμα από τη «momager» της


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2019

Η Kendall Jenner έγινε 24 και δέχτηκε το πιο τρυφερό μήνυμα από τη «momager» της

Η Kendall Jenner έγινε 24 χρονών και το supermodel δέχτηκε άπειρες ευχές αγάπης από την οικογένεια και τους θαυμαστές της. Η μητέρα και «momager» της, όπως την αποκαλεί η Kendall, Kris Jenner δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ ξεχωριστή ευχή με μια γλυκιά τους φωτογραφία για την ημέρα των γενεθλίων της αγαπημένης της κόρης.

Το μοντέλο, το οποίο είναι η δεύτερη μικρότερη κόρη από τα έξι παιδιά της Kris, βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της στη φωτογραφία, ενώ η Kris Jenner δημοσίευσε σε μορφή slideshow φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του μοντέλου, την εφηβεία της μέχρι και τη σημερινή πορεία του glamorous μοντέλου.

Το αφιερωματικό post συγκέντρωσε πάνω από 800.000 likes με πολλούς fans και celebrities να αφήνουν σχόλια και ευχές γενεθλίων στο μοντέλο.

Ανάμεσα στα άτομα που ευχήθηκαν στην Kendall και η αδερφή της, Khloe. Δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες με την αδερφή της, η Khloe μοιράζει την ευγνωμοσύνη της που είναι αδερφή της.

Δείτε ακόμη: Οι πιο τολμηρές φωτογραφίες της Kendall Jenner για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.